Dagsrenovation tømmes nu om torsdagen

Det har næppe forbigået nogens opmærksomhed, at dagsrenovationen i Agger fra 1. oktober hentes/tømmes om torsdagen i stedet for som hidtil om mandagen.

Henning og Kresten holdt møde m. Thisted kommunens renovationsafdeling om sagen mandag d. 8. ds.. Renovationsafdelingen oplyste, at den nye renovatør ikke havde fået stillet krav om tømning på bestemte ugedage men kun om tidspunktet for, hvornår tømningen måtte påbegyndes om morgenen.

Renovatøren kan således selv bestemme planlægningen i de enkelte områder og ugedagen for tømningen. Ændringen af tømningsdag skyldes måske, at der er færre biler til rådighed. Tømningsdagen kunne ikke ændres fra torsdag på nuværende tidspunkt, men så må vi glæde os over, at renovation bliver ca. 20 % billigere i det nye år.

Kommunen oplyste endvidere, at der bliver opstillet en aflåst container i området ved De sorte Huse. Denne container kan kun benyttes af udlejningsbureauets rengøringspersonale, som har nøgle til containeren. Dette personale har så mulighed for at fjerne affald fra sommerhuset i forbindelse med lejeskift.

Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *